
Naše cesta
Jak to začalo
Tento koncept vznikl v roce 2015 jako studentský projekt dvou studentů Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, Michala Brychty a Petra Hojdánka, kteří měli pocit, že univerzitní kampus přesně něco takového postrádá. V červnu 2016 jsme byli nuceni opustit univerzitu stejně jako další podnikatelé z důvodu výstavby nového studentského klubu. Z těchto příčin jsme náš stánek přestěhovali k OC Čtyři Dvory, kde úspěšně funguje do dnes. Co jsme ze začátku brali jako křivdu se stalo krokem vpřed. Díky reálnému konkurenčnímu prostředí jsme se museli naučit rychle reagovat a učit se ze svých chyb. Začátkem roku 2017 prošla BOUDA celkovým rebrandingem.
Nezměnilo se jen logo, rozšířili jsme také nabídku produktů, začali jsme se prezentovat na různých místních veletrzích a kulturních akcích. Rozšiřovala se taky naše zákaznická základna hlavně díky nové službě rozvozu a spolupráci se společnostmi Dáme jídlo a budějovickým Otesánkem. Dalším velkým rozhodutím roku 2017 bylo otevření naší venkovní letní restaurace GRIL A BAR BOUDA v Chlumu u Třeboně. Naštestí našimi bezkonkurenčními burgery a čerstvými grilovanými rybami připravovanými přímo před zákazníky, jsme si zíkali přízen nejen místních, ale i turistů z blízkého a vzdáleného okolí. Je naším potěšením, že těchto lidí rok co rok přibývá. Rok 2018 přinesl soutež v pojídání burgerů, z kterého se již stala tradice a pravidělně je vyhlížena našimi fanoušky na sociálních sítích.
Rozšířili jsme také portfolio akcí, které navštěvujeme. O chlup jsme zase vylepšili naše jídla, přidali jsme několik produktů a zajistili jsme vyšší kvalitu dodání a předání jídel. Rok 2019 byl pro naši firmu zlomovým. Díky rekonstrukci OC Čtyři Dvory jsme byli nuceni zaujmout novou pozici u obchodního centra. Obávali jsme se, že tento přesun zákazníky odradí, ale nestalo se tak a VY jste nám svoji přízeň zachovali. Z důvodu, že jsme měli Vaší důvěru jsme se rozhodli otevřít v březnu 2019 novou pobočku v Jírovcově ulici. Díky tomu jsme spoustě z Vás zase o něco blíž.
Nejsme slepí, ani k přírodě a snažíme se jí pomoci jak to jen jde. Postupně jsme přešli na kompletně kompostovatelné obaly a i nyní se snažíme naší ekologickou stopu nadále zmenšovat. I z tohoto důvodu odebíráme maso od regionálních řezníků a farmářů, ne z druhého konce světa. V tomto roce i v těch dalších náš čeká jistě mnoho výzev a překážek. Jsme moc rádi, že na to nejsme sami a, že mezi Vámi je tolik věrných zákazníků, kteří se k nám pravidělně vracíte. Uděláme vše proto, abychom dále rostli a nezklamali jsme Vaši důvěru. Děkujeme, že důvěřujete Našemu budějovickému streed-food konceptu.
Náš tým

Petr Hojdánek
Founder a CEO Bouda Burgers

