top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
koláž1_Kreslicí plátno 1.jpg

Naše cesta

Jak to začalo

Tento koncept vznikl v roce 2015 jako studentský projekt dvou studentů ekonomické fakulty JČU, Michala Brychty a Petra Hojdánka, kteří měli pocit, že univerzitní kampus přesně něco takového postrádá.—— červnu 2016 jsme byli nuceni opustit univerzitu stejně jako další podnikatelé z důvodu výstavby nového studentského klubu.

—Z těchto příčin jsme náš stánek přestěhovali k OC Čtyři Dvory, kde úspěšně funguje do dnes. Co jsme ze začátku brali jako křivdu se stalo krokem vpřed. Díky reálnému konkurenčnímu prostředí jsme se museli naučit rychle reagovat a učit se ze svých chyb.

Začátkem roku 2017 prošla BOUDA celkovým rebrandingem. Nezměnilo se jen logo,  rozšířili jsme také nabídku produktů, začali jsme se prezentovat na různých místních veletrzích a kulturních akcích. Rozšiřovala se taky naše zákaznická základna hlavně díky nové službě rozvozu a spolupráci se společnostmi Dáme jídlo a budějovickým Otesánkem. 

 

Dalším velkým rozhodutím roku 2017 bylo otevření naší venkovní letní restaurace GRIL A BAR BOUDA v Chlumu u Třeboně. Naštestí našimi bezkonkurenčními burgery a čerstvými grilovanými rybami připravovanými přímo před zákazníky, jsme si zíkali přízen nejen místních, ale i turistů z blízkého a vzdáleného okolí. Je naším potěšením, že těchto lidí rok co rok přibývá.

 

Rok 2018 přinesl soutež v pojídání burgerů, z kterého se již stala tradice a pravidělně je vyhlížena našimi fanoušky na sociálních sítích. Rozšířili jsme také portfolio akcí, které navštěvujeme. O chlup jsme zase vylepšili naše jídla, přidali jsme několik produktů a zajistili jsme vyšší kvalitu dodání a předání jídel. 

Rok 2019 byl pro naši firmu zlomovým. Díky rekonstrukci OC Čtyři Dvory jsme byli nuceni zaujmout novou pozici u obchodního centra. Obávali jsme se, že tento přesun zákazníky odradí, ale nestalo se tak a VY jste nám svoji přízeň zachovali.  

 

Z důvodu, že jsme měli Vaší důvěru jsme se rozhodli otevřít v březnu 2019 novou pobočku v Jírovcově ulici. Díky tomu jsme spoustě z Vás zase o něco blíž. Nejsme slepí, ani k přírodě a snažíme se jí pomoci jak to jen jde. Postupně jsme přešli na kompletně kompostovatelné obaly a i nyní se snažíme naší ekologickou stopu nadále zmenšovat. 

I z tohoto důvodu odebíráme maso od regionálních řezníků a farmářů, ne z druhého konce světa. 

V tomto roce i v těch dalších náš čeká jistě mnoho výzev a překážek. Jsme moc rádi, že na to nejsme sami a, že mezi Vámi je tolik věrných zákazníků, kteří se k nám pravidělně vracíte. Uděláme vše proto, abychom dále rostli a nezklamali jsme Vaši důvěru. Děkujeme, že důvěřujete Našemu budějovickému streed-food konceptu.

Náš tým

Petr Hojdánek

Founder a CEO Bouda Burgers

Dominika Rášková
Dominika Rášková

Administrativa, účetní, HR, slečna s psíkem

Thomas Razinger
Thomas Ranzinger

Provozní Bouda Burgers

 Fast real Food

Jan Komenda
Jan Komenda

Provozní Bouda Burgers

Fast real Food

Michal Vaněk
Michal Vaněk

Provozní Bistro Bar Bouda

bottom of page